Rond de diensten

BELANGRIJKE MEDEDELING PG Gendringen-Bontebrug

Vanaf zondag 6 juni mogen er weer bezoekers naar onze kerk komen.
U dient wel een mondkapje te dragen bij in- en uitgaan van de kerk.
Poortwachters wijzen iedereen een plaats en geven aan wanneer we de kerk weer mogen verlaten.
Omdat er nog maar maximaal 30 bezoekers kunnen worden toegelaten moet u zich hiervoor aanmelden via het kerkelijk bureau.

Zondag 20 juni

10.00 uur kerkdienst vanuit de Sint Maartenkerk in Gendringen.
Voorganger: ds. Klaas Bakker, Doetinchem.

Woensdag 23 juni

19.30 uur Avondgebed vanuit de protestamtse kerk in 's-Heerenberg.

Zondag 27 juni

10.00 uur kerkdienst vanuit de Sint Maartenkerk in Gendringen.
Voorgangers: Pastor Mia Tankink, ds. Theo Menting en leden van de oecumenische werkgroep.
Muzikale ondersteuning: Blazersensemble van Excelsior.
De dienst is te volgen via www.kerkdienstgemist.nl

Op onze site kunt u lezen hoe u onze dominee indien nodig kunt bereiken.

De liturgie voor de komende dienst kunt u aan het eind van de week op deze site in zien.

Klik hier om de liturgieën te bekijken.

Via de site van kerkdienstgemist.nl kunt u kerkdiensten bekijken of terugkijken.

En verder:

inloop corona

Nieuw diaconaal project 2019-2020

Als nieuw gezamenlijk diaconaal project is voor het PC- project Stichting schuldhulpmaatje Oude IJsselstreek gekozen.

De stichting is in 2017 gestart met een project waarbij met sponsorgelden en donaties een set bestaande uit laptop, printer, virusbescherming  tegen een lage prijs wordt ingekocht en beschikbaar gesteld aan de cliënt.
De eschuldhulperste twee jaar wordt het systeem in bruikleen gegeven en daarna in eigendom.
De sets gaan bij voorkeur naar cliënten met gezinnen, zodat ook de kinderen de apparatuur kunnen gebruiken voor schoolwerk of om te gamen. Alles wordt bij de cliënt geïnstalleerd. Als de cliënt geen computervaardigheden heeft wordt hem in overleg een passende cursus aangeboden. Deze cursus wordt zonder kosten gegeven in de bibliotheek van Terborg.
Jaarlijks worden ongeveer tien systemen uitgegeven, maar de vraag blijft bestaan omdat zich voortdurend nieuwe cliënten aanmelden.
De prijs van een set is € 500,-. Een bijdrage om deze sets te kunnen aanschaffen is dan ook zeer welkom.
Zoals in het vorig diaconaal project zullen de collecten tijdens de avondmaalsdiensten bestemd worden voor het PC project.

Klik hier voor meer informatie hierover.

Ontmoeting en inspiratie:

Alle kerkelijke activiteiten zijn tot nader order uitgesteld i.v.m. het coronavirus.

Meer informatie over de aangeboden activiteiten, klik hier: flyer van O en I.