We hebben 42 gasten en één lid online

Het gebruiksplan voor gebruik van onze Sint Maaartenkerk in de corona tijd is klaar, klik hier om dit plan te bekijken.

Rond de diensten

In verband met het corona virus zijn er een aantal wijzigingen rond diensten en andere activiteiten in onze gemeente.
Klik hier voor meer informatie.

Woensdag 25 november

19.30 uur avondgebed vanuit de protestantse kerk in Silvolde.
Voorganger:

De dienst is te volgen via www.kerkdienstgemist.nl

Zondag 29 november

10.00 uur kerkdienst vanuit de Sint Maartenkerk in Gendringen.
Voorganger: ds. Theo Menting
bevestiging van ambtsdragers.
De dienst is te volgen via www.kerkdienstgemist.nl

Op onze site kunt u lezen hoe u onze dominee indien nodig kunt bereiken.

De liturgie voor de komende dienst kunt u aan het eind van de week op deze site in zien.

Klik hier om de liturgieën te bekijken.

Via de site van kerkdienstgemist.nl kunt u kerkdiensten bekijken of terugkijken.

En verder:

inloop corona

Nieuw diaconaal project 2019-2020

Als nieuw gezamenlijk diaconaal project is voor het PC- project Stichting schuldhulpmaatje Oude IJsselstreek gekozen.

De stichting is in 2017 gestart met een project waarbij met sponsorgelden en donaties een set bestaande uit laptop, printer, virusbescherming  tegen een lage prijs wordt ingekocht en beschikbaar gesteld aan de cliënt.
De eschuldhulperste twee jaar wordt het systeem in bruikleen gegeven en daarna in eigendom.
De sets gaan bij voorkeur naar cliënten met gezinnen, zodat ook de kinderen de apparatuur kunnen gebruiken voor schoolwerk of om te gamen. Alles wordt bij de cliënt geïnstalleerd. Als de cliënt geen computervaardigheden heeft wordt hem in overleg een passende cursus aangeboden. Deze cursus wordt zonder kosten gegeven in de bibliotheek van Terborg.
Jaarlijks worden ongeveer tien systemen uitgegeven, maar de vraag blijft bestaan omdat zich voortdurend nieuwe cliënten aanmelden.
De prijs van een set is € 500,-. Een bijdrage om deze sets te kunnen aanschaffen is dan ook zeer welkom.
Zoals in het vorig diaconaal project zullen de collecten tijdens de avondmaalsdiensten bestemd worden voor het PC project.

Klik hier voor meer informatie hierover.

Ontmoeting en inspiratie:

Alle kerkelijke activiteiten zijn tot nader order uitgesteld i.v.m. het coronavirus.

Meer informatie over de aangeboden activiteiten, klik hier: flyer van O en I.